Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Fizetés, szállítás

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!

Garantáljuk, hogy rendelésedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően sem hagyunk cserben, a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot emailben, amiben egy nyomkövető linket is adunk Neked. A linken keresztül élőben követheted a csomagod útját a raktárunktól egészen a bejárati ajtódig!

Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük Neked a termékeket, majd továbbítjuk profi csomagoló részlegünknek.

Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak, majd SMS-ben értesítünk a kiszállítás dátumáról, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár érkezése!

Legvégül megérkezik a futár a csomagoddal és amennyiben utánvéttel vásároltál, már csak a fizetés van hátra, amit készpénzben, vagy bankkártyával is megtehetsz.

Milyen városokba kérhetek házhozszállítást?

Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat!

 

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A szállítási költség Magyarországon belül egységesen 1590 Ft-ba kerül. Bejárati ajtók és ablakok esetén ingyenes ! Ha egyszerre több terméket szeretnél megvenni, add le egy rendelésben, hogy csak egyszer fizesd ki a szállítási költséget. Véletlenül több részletben adtad le a megrendelésed? Még azelőtt hívj fel minket (06 70 2489799), mielőtt elindulna a szállítás, hogy módosítani tudjuk a rendelésed. Minden más esetben már nem áll módunkban változtatni ezen és többször kerül felszámításra a kiszállítás díja.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Megrendelésedet átvételkor tudod kifizetni a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával, ami magában foglalja a termékek árát és a szállítási költséget is.

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?

Csomagodat az MPL futárszolgálatával, vagy más külső szállító partnerrel juttatjuk el hozzád.

MŰANYAG ABLAK ÉS AJTÓ ESETÉN:

Termékvisszaküldés tájékoztatás

Termékdíj visszaküldés elállási jog gyakorlás esetén a megrendelőt terheli a visszaszállítási díj, ami termékenként eltérő lehet.

Ilyenkor mérvadó a webáruházban feltüntetett megadott szállítási díj.

TERMÉKCSERE DÍJA TERMÉKENKÉNT ELTÉRŐ, EBBEN AZ ESETBEN KÜLÖN DÍJ KERÜL FELSZÁMÍTÁSRA A SZÁLLÍTÁSRA! 

Tájékoztató

- A webáruházban feltöltött termékfotók illusztrációk. 

- A termékméret meghatározás: Az első méret a termékmegnevezésben mindig a Szélességet jelenti, második méret a termék Magasságát.

- Nyitásirány: Befelenyíló esetén belső nézetből, kifelenyíló esetén külső nézetből kerül meghatározásra.

- Amennyiben nem hivatalos beépítős szakember ( 31 582 03 ) építi be a terméket, akkor az garanciavesztéssel jár. 
A jótállás, szavatosság érvényességének feltétele a szakszerű beépítés, rendeltetésszerű használat és előírt karbantartás. Garancia nem terjed ki az elemi károkra és a gondatlan használatból eredő hibákra ( pl. kőműves, festő, helyreállító munkákból adódó sérülések, nem megfelelő tárolás , stb. )